Vores ingredienser

Kun rene, naturlige og økologiske ingredienser

Vi arbejder hele tiden på at finde de reneste og bedste naturlige ingredienser. Kvaliteten af vores ingredienser betyder nemlig alt! Derfor udvælger og vurderer vi omhyggeligt hver enkelt ingrediens, og vi benytter kun de allerbedste, naturlige afrikanske ingredienser (samt få fra andre verdensdele), som har haft til formål at helbrede, nære og beskytte hud og hår.

GOB Skincares vigtigste ingredienser

  • Olier – naturlige olier med gode, plejende egenskaber for din hud og dit hår. Der findes olier til alle hud-/hårtyper og hudproblemer.
  • Nøddesmør som for eksempel Sheasmør og Kakaosmør er ideelle til intens fugt af hud og hår. De virker desuden beroligende og nærende takket være det naturlige indhold af vitaminer og fedtsyrer.
  • Aloe vera er sprængfyldt med antiinflammatoriske og helbredende egenskaber og er en af de bedst kendte naturlige ingredienser til pleje, behandling og fugt af huden. Aloe vera er særligt god, når det drejer sig om akne, eksem og psoriasis.
  • Ler som for eksempel Rhassoul er rigt på mineraler, der forsigtigt fjerner urenheder fra huden, afbalancerer talgolieproduktionen og lindrer hudirritation.
  • Qasil (GOB) er et grønt pulver, som fremstilles af bladene fra Zizyphus Spina Christi-træet – også kendt som GOB-træet. Den fantastiske ingrediens renser, eksfolierer og giver huden smuk glød.
  • Ursbur fremstilles af den tidsellignende saflorplante og er smækfyldt med vitamin A og E, magnesium, antioxidanter og linolsyre, som holder huden fugtig.
  • Gurkemeje er i århundreder blevet brugt i Indien og er kendt for sine medicinske egenskaber. Det er effektivt mod akne og har en beroligende effekt på huden.
Se alle vores ingredienser og produkter i vores shop.

 

Alle vores primære ingredienser er importeret direkte fra lande i Afrika:

Sheasmør fra Ghana og Uganda
Arganolie og Rhassoul-ler fra Marokko
Marula- og Baobabolie fra Sydafrika
Kokosolie fra Kenya
Qasil og Ursbur fra Somaliland