Om os

Om os

GOB SkinCare blev etableret i Danmark i 2016 af de to søstre Najad og Muna M. Ahmed og er udviklet ud fra gamle afrikanske skønhedsprincipper med udelukkende rene, naturlige og økologiske ingredienser. Najad og Muna har nemlig ladet sig inspirere af deres østafrikanske rødder og af de rene, naturlige ingredienser, som kvinderne har brugt i deres hudpleje gennem generationer.

I Somalia, Somaliland, Djibouti og Etiopien har kvinderne ofte en smuk og fejlfri hud til trods for, at de lever i barske, varme ørkenregioner. Dette skyldes hovedsageligt de traditionelle rå-behandlinger, som er en fast del af kvindernes hudplejerutine. GOB Skincares mål er at tilbyde naturlige, økologiske hudplejeprodukter til alle hudtyper – med rimelige priser, der er tilgængelige for de fleste. GOB har base på Nørrebro i København, og alle produkterne udvikles og fremstilles i Danmark for at sikre den bedst mulige kvalitet og med øje for genbrug og bæredygtighed i alle led af processen.

Vores Navn - GOB-træet

En helt central ingrediens i de østafrikanske kvinders hudplejerutiner er bladene fra Zizyphus Spina Christi-træet - også kendt som GOB-træet i Somalia og Somaliland. GOB-træets blade tørres og males til fint, grønt pulver og bruges til ansigtsvask, ansigtsmasker og hårshampoo, som renser huden uden at udtørre den.

På somalisk betyder GOB ”alt i livet og på jorden, som er naturligt, friskt, godt, rent og ærligt" – og det er netop, hvad GOB Skincareer – kun de bedste og reneste naturlige ingredienser!