Shop

Se kurv “Sort Spidskommenolie” er blevet tilføjet til din kurv.
Sort Spidskommenolie
juni 24, 2019
Kaktusolie
juni 24, 2019
Show all

Som fugtgivende ansigtscreme: Når du har renset din hud med GOB Skincare Qasil Powder Cleanser fordeles 1-2 dråber af olien forsigtigt i ansigtet og på halsen med små cirkulære bevægelser.
Olien er også fantastisk som ekstra nærende basisolie inden påføring af dag- eller natcreme.

Cacay Olie

DKK 120,00

Cacayolien er udvidet fra nødderne fra Cacay-træet, der vokser i Amazonas i Sydamerika. Det er en af de få af vores olier, der ikke har oprindelse i Afrika.

Oliens utrolige egenskaber har gjort, at vi har valgt at have den som en del af vores sortiment. Cacayolie er rig på antioxidanter – især E- og A-vitamin.  Olien indeholder 50 % mere E-vitamin end Arganolie samt mere end dobbelt så meget linolsyre.

Olien indeholder desuden omkring 1 % Retinol – næsten tre gange så meget som i Hybenkerneolie. Ved regelmæssig brug vil man kunne se en markant forbedring i hudens tone. Det er en hurtigt absorberende, lugtfri, tør olie, der hurtigt trænger ind i huden.


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/gobskincare.dk/public_html/wp-content/themes/betheme/woocommerce/single-product/meta.php on line 26
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cacay Olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *