Shop

Argan- & Jojobaolie Blanding
juni 7, 2013
Argan olie
juni 7, 2013
Show all

Som fugtgivende ansigtscreme: Når du har renset din hud med GOB Skincare Qasil Powder Cleanser fordeles 1-2 dråber af olien forsigtigt i ansigtet og på halsen med små cirkulære bevægelser.

Olien er også fantastisk som alternativ fugtighedscreme til sensitiv hud. Forebygger barberingsknopper og er effektiv som make-up fjerner.

Som renseolie: Fordel 1-2 dråber olie i håndfladerne, og gnid dem mod hinanden, til olien er opvarmet. Påfør olien på ansigt og hals i forsigtige, cirkulære bevægelser. Vask efter med lunkent vand, og dup ansigtet med en tør, ren klud. Fortsæt derefter din almindelige hudplejerutine.

Som leave-in conditioner: Fordel 3-5 dråber i hænderne, og gnid dem mod hinanden. Fordel derefter olien i håret ved at køre fingrene gennem håret – klem forsigtigt sammen om hårspidserne.

Jojoba olie

DKK 90,00

Jojobaolie er i virkeligheden slet ikke en olie, men en flydende polyumættet voks, som har en konsistens meget a la hudens egen struktur. Det betyder, at den er perfekt til fedtede hudtyper grundet dens evne til at afbalancere overskydende olie ved at opløse den. Udover at Jojobaoliens intense fugtgivende kvaliteter er den med sit høje indhold af jod også effektiv mod de bakterier, der forårsager akne, mod tilstoppede porer, til at fjerne urenheder samt udviske fine rynker. Den er en fantastisk universalolie og egnet til alle hudtyper.

Ryd

Warning: sizeof() [function.sizeof]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/gobskincare.dk/public_html/wp-content/themes/betheme/woocommerce/single-product/meta.php on line 26
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , ,
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jojoba olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *