Shop

Kaktusolie
juni 24, 2019
Kigeliaolie
juni 24, 2019
Show all

Som fugtgivende ansigtscreme: Når du har renset din hud med GOB Skincare Qasil Powder Cleanser fordeles 1-2 dråber af olien forsigtigt i ansigtet og på halsen med små cirkulære bevægelser.

Olien er også fantastisk som alternativ fugtighedscreme til sensitiv hud. Forebygger barberingsknopper og er effektiv som make-up fjerner.

Som leave-in conditioner: Fordel 3-5 dråber i hænderne, og gnid dem mod hinanden. Fordel derefter olien i håret ved at køre fingrene gennem håret – klem forsigtigt sammen om hårspidserne.

Kalahariolie

DKK 100,00

Kalahariolien er lavet af frø fra en melon, der vokser i Sydafrikas Kalahari-ørken – et af de tørreste steder i verden. Olien er rig på essentielle fedtsyrer, antioxidanter og absorberes let i huden uden at fedte.

Det høje indhold af essentielle fedtsyrer gør olien til en perfekt fugtgiver. Olien balancerer hudens fugtniveau og trænger øjeblikkeligt gennem uden at tilstoppe porerne elle efterlade huden fedtet.


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/gobskincare.dk/public_html/wp-content/themes/betheme/woocommerce/single-product/meta.php on line 26
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kalahariolie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *