Shop

Argan- & Jojobaolie Blanding
juni 7, 2013
Show all

Som fugtgivende ansigtscreme: Kokosolie smelter ved kropstemperatur. Olien er let at fordele, så der kræves en meget lille mængde – afmål mængden til ¼ tsk., og gnid den mellem hænderne. Fordel olien i ansigtet ved at massere den ind i huden med små cirkulære bevægelser. Kokosolie fungerer som et beskyttende lag på huden og skal bruges i moderate mængder, da over-dosering vil efterlade hudens porer tilstoppede. Hvis du har tør hud, skal du påføre kokosolien i ansigtet efter at have vasket det samt duppet det tørt med en klud.

Olien er også fantastisk som fugtighedscreme til hele kroppen og til neglepleje.

Som leave-in conditioner: Påføres fugtigt eller tørt hår – varm en tsk. Kokosolie op i hænderne – kør fingrene gennem håret og klem sammen om hårspidserne.

Kokosolie

DKK 70,00

Kokosolie indeholder høje mængder af mange forskellige fedtsyrer. Takket være dens indhold af fedtsyrer, fungerer den som en reparerende barriere på huden, som derfor holdes fugtig og mættet. Fedtede hudtyper opnår også gode resultater med en kokosolieblanding – dog ikke med Kokosolie alene.

Ryd

Warning: sizeof() [function.sizeof]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/gobskincare.dk/public_html/wp-content/themes/betheme/woocommerce/single-product/meta.php on line 26
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kokosolie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *