Shop

Se kurv “Tamanuolie” er blevet tilføjet til din kurv.
Hybenkerne-olie
juni 24, 2019
Mandelolie
juni 24, 2019
Show all

Som fugtgivende ansigtscreme: Når du har renset din hud med GOB Skincare Qasil Powder Cleanser fordeles 1-2 dråber af olien forsigtigt i ansigtet og på halsen med små cirkulære bevægelser.
Tidselolie er en rigtig god basisolie til renseolier – særlig hvis du lider af akne/uren hud.
Som renseolie: Fordel 1-2 dråber olie i håndfladerne, og gnid dem mod hinanden, til olien er opvarmet. Påfør olien på ansigt og hals i forsigtige, cirkulære bevægelser. Vask efter med lunkent vand, og dup ansigtet med en tør, ren klud. Fortsæt derefter din almindelige hudplejerutine.

Tidselolie

DKK 50,00

Tidselolie er en fantastisk kilde til de essentielle fedtsyrer, der findes i omega 6 (op til 81% indhold) & omega 3, og som sikrer optimal fugt til din hud. Det høje indhold af linolsyre i Tidselolien menes at være hemmeligheden, som giver olien dens plejende kvaliteter.

Linolsyre er yderst effektiv mod hudorme, tilstoppede porer og afbalancering af pudsophobning – en af de primære faktorer ift. udvikling af akne og/eller uren hud. Tidsel planten er medlem af ragweed familien og olien bør undgås af dem med ragweed allergier.


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/gobskincare.dk/public_html/wp-content/themes/betheme/woocommerce/single-product/meta.php on line 26
Yderligere information
pa_volume
volume

30 ml, 50 ml

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tidselolie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *